Kopytka ze szpinakiem
Kopytka to moje pierwsze danie jakie samodzielnie przygotowywałam, chociaż ziemniaków nie gotowałam. Babcia mi...
22 maj, 2017 | MAŁE I DUŻE PRZYGODY KULINARNE, Wszystkie przepisy | 2 Komentarze
DANIA JARSKIE, SZPINAK, Wszystkie przepisy
Kopytka to moje pierwsze danie jakie samodzielnie przygotowywałam, chociaż ziemniaków nie gotowałam. Babcia mi...
GRILL, PRZEKĄSKA, SZPINAK, Wszystkie przepisy
Słońce świeci, czasem żar z nieba leje, a ja przy grillu dodatkowo się grzeję. Czasem deszczyk tylko mnie schłodzi,...
DANIA GŁÓWNE, DANIA REGIONALNE, GOŁĄBKI, Wszystkie przepisy
Chociaż gołąbki robię czasami, to uwielbiam te z ziemniakami, takie nasze tradycyjne, regionalne, które są proste w...
3 sie, 2023
7 lut, 2023
Kursy kulinarne nie tylko przyczyniają się do tego, że nabywasz nowych umiejętności, ale również sprawiają, że bardziej otwierasz się na świat. Zanim zaczęłam uczestniczyć w takich szkoleniach, nie zdawałam sobie sprawy z tego, że każdy kraj preferuje zupełnie inne zestawienia smaków, które niekiedy bywają naprawdę bardzo unikatowe. Choć uczestniczyłam w wieku kursach organizowanych na terenie całej Polski, to jednak najmilej wspominam spotkania organizowane w krakowskim Atelier Kulinarnym. Poznałam tam niezwykle utalentowanych mistrzów kuchni, którzy mają prawdziwy talent w przekazywaniu wiedzy.
Zgadzam się 🙂
Trochę też zazdroszę.
Pozdrawiam 🙂