Paratha śródziemnomorska z koperkiem
Paratha, jest idealną przekąską na ciepło jak i zimno, można ją zjeść jako danie samodzielne lub jako dodatek do mięs...
22 maj, 2017 | MAŁE I DUŻE PRZYGODY KULINARNE, Wszystkie przepisy | 2 Komentarze
PRZYSTAWKI, Wszystkie przepisy
Paratha, jest idealną przekąską na ciepło jak i zimno, można ją zjeść jako danie samodzielne lub jako dodatek do mięs...
CIASTECZKA, CZEKOLADKI, DESERY, SERNIK, SŁODKIE WYPIEKI, WIELKANOC
Wiekanocne słodkie czarowanie, czyli tarta na herbatnikowym spodzie z orzechami i kajmakiem połączone, masą z...
BOŻE NARODZENIE, SŁODKIE WYPIEKI, Wszystkie przepisy
Placek toskański jest wyjątkowy, mocno bakaliowy. Migdały, orzechy, rodzynki, daktyle, skórki owocowe z przyprawami w...
25 lip, 2024
19 sie, 2024
Kursy kulinarne nie tylko przyczyniają się do tego, że nabywasz nowych umiejętności, ale również sprawiają, że bardziej otwierasz się na świat. Zanim zaczęłam uczestniczyć w takich szkoleniach, nie zdawałam sobie sprawy z tego, że każdy kraj preferuje zupełnie inne zestawienia smaków, które niekiedy bywają naprawdę bardzo unikatowe. Choć uczestniczyłam w wieku kursach organizowanych na terenie całej Polski, to jednak najmilej wspominam spotkania organizowane w krakowskim Atelier Kulinarnym. Poznałam tam niezwykle utalentowanych mistrzów kuchni, którzy mają prawdziwy talent w przekazywaniu wiedzy.
Zgadzam się 🙂
Trochę też zazdroszę.
Pozdrawiam 🙂