Tarta malinowa z miodową panna cottą i jagodami
Maliny, jagody... owoce lata kuszą smakami i pięknymi kolorami. Nie ma na co czekać, tylko trzeba je zbierać i za...
22 maj, 2017 | MAŁE I DUŻE PRZYGODY KULINARNE, Wszystkie przepisy | 2 Komentarze
Maliny, jagody... owoce lata kuszą smakami i pięknymi kolorami. Nie ma na co czekać, tylko trzeba je zbierać i za...
PIZZA, SOS, Wszystkie przepisy
Rodzinka pizzę zamówiła i mama ją zrobiła Taka domowa jest wyjątkowa, smaczna i niedroga. Jest gorąca bo prosto z...
SŁODKIE WYPIEKI, Wszystkie przepisy
Wystarczy jeden precel z ciasta drożdżowego przygotować, a będzie można wiele osób nim poczęstować. Ciasto z tartymi...
31 gru, 2019
11 sty, 2017
26 sty, 2020
29 mar, 2024
16 lis, 2024
Kursy kulinarne nie tylko przyczyniają się do tego, że nabywasz nowych umiejętności, ale również sprawiają, że bardziej otwierasz się na świat. Zanim zaczęłam uczestniczyć w takich szkoleniach, nie zdawałam sobie sprawy z tego, że każdy kraj preferuje zupełnie inne zestawienia smaków, które niekiedy bywają naprawdę bardzo unikatowe. Choć uczestniczyłam w wieku kursach organizowanych na terenie całej Polski, to jednak najmilej wspominam spotkania organizowane w krakowskim Atelier Kulinarnym. Poznałam tam niezwykle utalentowanych mistrzów kuchni, którzy mają prawdziwy talent w przekazywaniu wiedzy.
Zgadzam się 🙂
Trochę też zazdroszę.
Pozdrawiam 🙂