Uczta dyniowa – spaghetti z pieczoną dynią o orientalnej nucie
Sezon na dynię już mamy więc ją na różne sposoby zjadamy. Polecam marynatę z przypraw Appetita przygotować i pokrojoną...
22 maj, 2017 | MAŁE I DUŻE PRZYGODY KULINARNE, Wszystkie przepisy | 2 Komentarze
DYNIA, DANIA GŁÓWNE, DANIA JARSKIE, MAKARON
Sezon na dynię już mamy więc ją na różne sposoby zjadamy. Polecam marynatę z przypraw Appetita przygotować i pokrojoną...
GRILL, KURCZAK, SZPARAGI, Wszystkie przepisy
Cały obiad na grillu został przygotowany i uważam, że był pyszny, udany. Wszystkim roladki smakowały, a warzywa...
DANIA GŁÓWNE, RISOTTO, RYŻ, Wszystkie przepisy
Risotto czyli ryż z dodatkami na patelni przygotowany, stopniowo bulionem podlewany. Lubię to danie bo ryż można...
16 sty, 2015
20 mar, 2015
29 sty, 2016
5 sty, 2025
5 lut, 2024
12 mar, 2024
Kursy kulinarne nie tylko przyczyniają się do tego, że nabywasz nowych umiejętności, ale również sprawiają, że bardziej otwierasz się na świat. Zanim zaczęłam uczestniczyć w takich szkoleniach, nie zdawałam sobie sprawy z tego, że każdy kraj preferuje zupełnie inne zestawienia smaków, które niekiedy bywają naprawdę bardzo unikatowe. Choć uczestniczyłam w wieku kursach organizowanych na terenie całej Polski, to jednak najmilej wspominam spotkania organizowane w krakowskim Atelier Kulinarnym. Poznałam tam niezwykle utalentowanych mistrzów kuchni, którzy mają prawdziwy talent w przekazywaniu wiedzy.
Zgadzam się 🙂
Trochę też zazdroszę.
Pozdrawiam 🙂